It’s Fight Week! 29 Απριλίου η πρώτη διοργάνωση World Kickboxing Series στην Ευρώπη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
It’s Fight Week! 29 Απριλίου η πρώτη διοργάνωση World Kickboxing Series στην Ευρώπη

Αυτό το Σάββατο 29 Απριλίου, είμαστε όλοι στο Christmas Theater για την πρώτη διοργάνωση World Kickboxing Series στην Ευρώπη!!! WKS Athens 2023. Οι θύρες ανοίγουν στις 16:00! Να είστε εκεί

Εισιτήρια προπωλούνται στην ticketmaster.gr

Σάββατο, 29 Απριλίου στις 16:00, Christmas Theater

Έρχεται στην Ελλάδα το World Kickboxing Series (WKS), με τη συνδιοργάνωση του Fight Club Galatsi και του Δήμου Γαλατσίου και την οργάνωση της Theofanous Elite Team και της WKS Greece: WKS Athens 2023 – 29 Απριλίου @ Christmas Theater!

Ο Ιωάννης Θεοφάνους, εκπρόσωπος πλέον της WKS στην Ελλάδα, και ο Andy Souwer συναντιούνται ξανά και προχωρούν σε μία νέα κορυφαία συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα, φέρνοντας στην Ελλάδα, ένα μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις του μαχητικού αθλητισμού και όχι μόνο!

Οι καλύτεροι Έλληνες kickboxers θα αναμετρηθούν σε 4 pro-am τετράδες – 3 ανδρών (67 / 72,5 / 82,5kg) και 1 γυναικών (60kg) – για να κατακτήσουν τον τίτλο του WKS Athens, και μαζί, το εισιτήριο για να αγωνιστούν στα διεθνή event του World Kickboxing Series, το οποίο αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, από Ολλανδία μέχρι Νέα Υόρκη και Ρίο. Ο 1ος στην κατάταξη, θα ανταμειφθεί με επαγγελματικό συμβόλαιο σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Glory και το ONE Championship.

Η WKS Greece, δρα ως προθάλαμος του ονείρου για τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, με μια διοργάνωση η οποία έχουμε σκοπό να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και να γίνει θεσμός και ορόσημο για τη χώρα! Σκοπός μας, το Γαλάτσι και η Αθήνα να γίνουν κέντρο του παγκόσμιου kickboxing!

To WORLD KICKBOXING SERIES είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα pro-am που δημιουργήθηκε το 2016 από τον Andy Souwer, αθλητή-θρύλο και δύο φορές πρωταθλητή του Ιαπωνικού K1 και με αμέτρητες άλλες επιτυχίες (μία εξ’αυτών, η νίκη με ΚΟ, έναντι του Μιχάλη Ζαμπίδη) και τον Jonathan Ruiz, προπονητή και promoter μεγάλων αθλητών και events στις Η.Π.Α. Ο σκοπός του WKS είναι να αναδείξει τους καλύτερους Kickboxers στον κόσμο, προωθώντας τους, μέσω συμβολαίων στα μεγαλύτερα επαγγελματικά global promotions.

Το WKS Athens 2023 τελεί υπό την αιγίδα της ISKA και της Περιφέρειας Αττικής και τη συνεργασία του Στέλιου Πολίτη.

To venue, κλασσικό πλέον και γνώριμο σε όλους τους φίλους του θεάματος: Ο υπερσύγχρονος χώρος του Christmas Theater, στο Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου!

Website διοργανωτή: https://wks.fightclubgalatsi.gr/

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ

Η ημερομηνία: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023!

Οι θύρες ανοίγουν στις 16:00 / Prelims: 17:00 / Main Fights: 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 20€ / ΠΛΑΤΕΙΑ 30€ / ΠΛΑΤΕΙΑ VIP 50€

Η είσοδος απαγορεύεται για παιδιά έως 3 ετών.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Ο χώρος και η παραγωγή τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για την διασφάλιση της υγείας των θεατών.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, αποδέχεστε τους όρους χρήσης που αναγράφονται εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

– www.ticketmaster.gr

– Τηλεφωνικό Κέντρο: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο

Με μετρητά:

– MY DAILY SPOT Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25)

– MY DAILY SPOT Κολωνάκι (Τσακάλωφ 14)

Ωράριο: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα απο τις 08:00 έως τις 23:30

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή